Uutiset
Teemu Nurminen on Villatehtaan uusi toimitusjohtaja
21.06.2016 08:24

Teemu Nurminen on Villatehtaan uusi toimitusjohtajaTeemu Nurminen aloitti Villatehtana toimitusjohtajana toukokuussa 2016. Alla lisää Teemusta ja hänen ajatuksistaan, muun muassa riihimäkeläisyydestä, Villatehtaasta sekä omasta työhistoriastaan.

Nimi: Teemu Nurminen, ikä 41.

Kotipaikka: Olen syntyperäinen riihimäkeläinen. Elämässäni olen asunut kolmeen eri otteeseen Helsingissä ja neljään otteeseen Riihimäellä, eli viimeisin muutto Riihimäelle on edelleen voimassa. Kun eräs ystäväni ihmetteli asiaa moisen veivaamisen suhteen, vastasin vitsillä, että Riihimäeltä pois muuttaminen ja Helsinkiin muuttaminen tuntuu niin hyvältä, että olen halunnut kokea sen aina uudestaan ja uudestaan. Olen pikkukaupungin kasvatti ja pidän Riihimäestä, mutta osaan tarkastella sitä myös paluumuuttajan silmin. Mies lähti Riksusta, mutta Riksu ei varmaankaan koskaan lähde miehestä. Ihmisen olisi mielestäni hyvä asua monessa paikassa. Itse olen ehtinyt asumaan vasta kahdessa kaupungissa ja voisin hyvin mielelläni asua myös Hyvinkäällä.

Ohimennen mainiten, olen hykerrellen huomannut miten hyvinkääläiset suhtautuvat, kun kerron olevani Riihimäeltä. Yleisin kommentti on: ”Aijaa…” (nousevalla intonaatiolla) tai ”vai niin” (napakasti töksäyttäen ja käden puuskassa). Ikuinen viha-rakkaussuhde naapurikaupungin kanssa elää ja voi edelleen hyvin.

SuvilahtiHistoria: Siirryin vuosituhannen vaihteessa sattuman kautta tuottajaksi tapahtuma-alalle. Erinäisten myöhempien vaiheiden kautta tulin palkatuksi Helsingin kaupungin omistamaan Kiinteistö Oy Kaapelitaloon, joka vastaa Ruoholahdessa olevan Kaapelitehtaan ja Sörnäisissä sijaitsevan Suvilahden kulttuurikeskusten kiinteistökehityksestä ja vuokrauksesta. Suvilahti eli entinen Helsingin kaupungin kaasulaitoksen alue oli tuolloin huonossa kunnossa, vajaakäytössä ja ennen kaikkea vailla järkevää käyttöä. Tänä päivänä alue on merkittävä luovan alan keskittymä Helsingissä ja esimerkiksi kolmen vuosittain järjestettävän suuren festivaalin kotipaikka (Tuska Festivali, FLOW ja We Love The 90’s. )

villatehdas_01Pääpiirteissään Villatehdas on kuin kopio näistä paikoista, eikä Villatehtaalla ole hävettävää helsinkiläisten verrokkiensa kanssa. Villatehtaan alueessa on paljon potentiaalia. Kun aloitin työni täällä, jokainen asia on tuntunut mukavalla tavalla tutulta ja aiemmin kokemaltani. Tästä déjà vu-tunteesta huolimatta jokainen asia täytyy ratkaista yksittäistapauksena, sillä yleispätevää sapluunaa ei ole olemassa.

Opinnot: Joku on sanonut, että kun tulee keski-ikään, ei ole enää väliä sillä, minkä tutkinnon on ehtinyt jo unohtamaan. Aivan kaikkea en ole onnistunut unohtamaan talouden ja rahoituksen opinnoistani. Vanha ytimekäs nimi näille on laskentatoimi. Valitsin kaikista vaihtoehdoista tämän sillä ajattelin, että mille tahansa alalle päädynkään, rahan liikkeiden tunteminen on aina kaiken A ja O, ja vaikka tämä pitää edelleen paikkansa, ehdottomasti tärkein korkeakouluni kiinteistöalalle, rakentamiseen ja kiinteistökehitykseen on ollut vuodet Kaapelitehtaalla ja Suvilahdessa.

Yhteystiedot: toimitusjohtaja, Teemu Nurminen, p. 045 113 3155, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 
Villatehdas mukana Earth Hour -tapahtumassa 19.3.
10.03.2016 14:30

Villatehdas on mukana Earth Hour -tapahtumassaVillatehdas osallistuu maailmanlaajuiseen ilmastotapahtumaan, Earth Hour:iin. Sammutamme tapahtuman ajaksi pihavalaistuksen ja vähennämme mahdollisuuksien mukaan ylläpitovalaistusta lauantaina 19.3.2016, klo 20.30-21.30 välisenä aikana.

Sammuta valot – sytytä toivon kipinä! Valot sammuttamalla näytämme huolemme ilmastonmuutoksesta ja vaadimme päättäjiltä todellisia tekoja ilmaston puolesta.

Earth Hour on WWF:n järjestämä maailmanlaajuinen ilmastotapahtuma, jossa yksityiset ihmiset ja erilaiset yhteisöt eri puolilla maapalloa sammuttavat tarpeettomat valonsa tunniksi. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. Olethan omalta osaltasi myös mukana tapahtumassa!

Lisätietoja: Villatehdas, asiakaspalvelu, puh. 019 8712200

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 1 / 26